A A+ A++
photo
Autor: System Publikacja: 18.09.2020

Wykonaj „Krok do komercjalizacji”. Zaproszenie na wydarzenie online

Centrum Inkubacji i Transferu Technologii PŚ zaprasza na wydarzenie on-line „Krok do komercjalizacji”!
 
W trakcie wydarzenia odbędzie się inauguracja projektu „Inkubator Innowacyjności 4.0”, prezentacja wyników projektu „Bony na innowacje dla MŚP” pt.: „Opracowanie nowego lub znacząco ulepszonego, w stosunku do rozwiązań występujących na rynku produktu – uniwersalnego systemu (modułu) służącego do komunikacji pomiędzy urządzeniami pomiarowymi a serwerem zlokalizowanym w chmurze”, a także prezentacja wyników prac realizowanych przez Naukowców Politechniki Śląskiej przy ścisłej współpracy CITT w ramach projektu Tango 3.
 
Transmisja wydarzenia odbędzie się 29 września 2020 r., w godz. 10.00-14.00, na kanale Facebook CITT oraz Youtube
 
Dofinansowanie badań, rozwój innowacyjnych projektów o dużym potencjale rynkowym, zaangażowanie zespołu dla osiągniecia wyczekiwanego celu oraz rezultaty projektów to kwestie, które będą poruszane w trakcie spotkania.
 
Szczegółowe informacje dotyczące wydarzenia śledzić można na stronie CITT www.citt.polsl.pl oraz na stronie wydarzenia.
 
Zapraszamy do śledzenia transmisji!
Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie
photo

Przestrzeganie obowiązkowych zasad podczas epidemii

Tomasz Haptas
2021-02-04 00:54:34
2021-03-02 13:05:30
04.02.2021
photo

Narodowy program publikacji naukowych Springer 2020

Tomasz Haptas
2020-08-13 07:48:00
2023-07-14 09:42:19
13.08.2020
photo

Targi KOMPOZYT-EXPO w Krakowie

Wideo może być bardzo pomocne w przedstawieniu swojego punktu widzenia.

Tomasz Haptas
2020-08-13 07:46:51
2021-02-04 00:49:58
13.08.2020
1 z 1

Więcej aktualności

Wydarzenia

Pokaż wszystkie

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie