A A+ A++
photo
Autor: System Publikacja: 29.09.2020

Zrób krok w stronę komercjalizacji

Centrum Inkubacji i Transferu Technologii  PŚ przypomina o wydarzeniu on-line „Krok do komercjalizacji”!
 
W trakcie wydarzenia odbędzie się inauguracja projektu „Inkubator Innowacyjności 4.0”, prezentacja wyników projektu „Bony na innowacje dla MŚP”, pt. : „Opracowanie nowego lub znacząco ulepszonego, w stosunku do rozwiązań występujących na rynku produktu – uniwersalnego systemu (modułu) służącego do komunikacji pomiędzy urządzeniami pomiarowymi a serwerem zlokalizowanym w chmurze”, a także prezentacja wyników prac realizowanych przez Naukowców Politechniki Śląskiej przy ścisłej współpracy CITT, w ramach projektu Tango 3.
 
Transmisja wydarzenia odbędzie się 29 września 2020 r., w godz. 10:00-14:00, na kanale Facebook CITT oraz Youtube.
 
Dofinansowanie badań, rozwój innowacyjnych projektów o dużym potencjale rynkowym, zaangażowanie zespołu dla osiągniecia wyczekiwanego celu oraz rezultaty projektów to kwestie, które będą poruszane w trakcie spotkania.
 
Szczegółowe informacje dotyczące wydarzenia śledzić można na stronie www.citt.polsl.pl oraz na stronie wydarzenia.
 
Zapraszamy do śledzenia transmisji!
Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie
photo

Informacja w Biuletynie PŚ

Joanna Marek
2024-02-29 17:49:00
2024-03-05 07:54:31
29.02.2024
photo

2 miliony złotych na rozwój kadry dydaktycznej PŚ

Joanna Marek
2024-02-29 17:47:00
2024-03-04 10:56:03
29.02.2024
photo

Kadra dydaktyczna rozwinie skrzydła

Joanna Marek
2024-02-28 17:44:00
2024-03-05 07:57:03
28.02.2024
1 z 1

Więcej aktualności

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie